Alfred Schreuder blikt vooruit: "Er kan nog van alles gebeuren"

Zondag staat voor Club Brugge de volgende wedstrijd in de play-offs op het programma. Op bezoek bij Anderlecht zal er zondag om 18:30 uur worden afgetrapt. Trainer Alfred Schreuder blikt vooruit op dit duel.

"Nee, daar ga ik niet mee akkoord", antwoord de coach op de persconferentie op de vraag of hij denkt dat er nog maar twee titelkandidaten over zijn. "Volgens mij is het gat met ons zeven punten. Wij kunnen ook nog steeds kampioen worden, dus Anderlecht kan dat ook zeker worden."

"Ik denk dat iedereen nog volop kansen heeft en ik weet uit ervaring dat op het einde van de play-offs pas de prijzen worden verdeeld. Er kan nog van alles gebeuren", is de coach duidelijk.

"Ik verwacht een heel agressief Anderlecht die natuurlijk wat recht wil zetten. Wij zullen de wedstrijd zoals iedere wedstrijd benaderen. We zullen proberen dominant te zijn, maar weten ook dat Anderlecht dominant wil zijn. Dus twee voetballende ploegen die een beetje dezelfde speelstijl hebben, denk ik. Het zal een interessant duel worden", aldus Schreuder.

Verder gaf de trainer aan over een vrijwel fitte selectie te kunnen beschikken tegen Anderlecht. Zo heeft alleen Lynnt Audoor nog wat last van zijn voet. Noa Lang is volledig fit, nadat hij wat last had van zijn kuit.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 18:30
Pro League
Club Brugge -
-
Anderlecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Union Saint-Gilloise 34 51 77
2 Club Brugge 34 35 72
3 Anderlecht 34 36 64
4 Antwerp 34 17 63
5 Gent 34 26 62
Bekijk de hele stand