Alfred Schreuder blikt vooruit: "Er kan nog van alles gebeuren"

Zondag staat voor Club Brugge de volgende wedstrijd in de play-offs op het programma. Op bezoek bij Anderlecht zal er zondag om 18:30 uur worden afgetrapt. Trainer Alfred Schreuder blikt vooruit op dit duel.

"Nee, daar ga ik niet mee akkoord", antwoord de coach op de persconferentie op de vraag of hij denkt dat er nog maar twee titelkandidaten over zijn. "Volgens mij is het gat met ons zeven punten. Wij kunnen ook nog steeds kampioen worden, dus Anderlecht kan dat ook zeker worden."

"Ik denk dat iedereen nog volop kansen heeft en ik weet uit ervaring dat op het einde van de play-offs pas de prijzen worden verdeeld. Er kan nog van alles gebeuren", is de coach duidelijk.

"Ik verwacht een heel agressief Anderlecht die natuurlijk wat recht wil zetten. Wij zullen de wedstrijd zoals iedere wedstrijd benaderen. We zullen proberen dominant te zijn, maar weten ook dat Anderlecht dominant wil zijn. Dus twee voetballende ploegen die een beetje dezelfde speelstijl hebben, denk ik. Het zal een interessant duel worden", aldus Schreuder.

Verder gaf de trainer aan over een vrijwel fitte selectie te kunnen beschikken tegen Anderlecht. Zo heeft alleen Lynnt Audoor nog wat last van zijn voet. Noa Lang is volledig fit, nadat hij wat last had van zijn kuit.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand