Alfred Schreuder vindt maand na vertrek al nieuwe trainersklus

Alfred Schreuder
Alfred Schreuder Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder heeft een nieuwe job. De voormalig coach van Club Brugge gaat een maand na zijn ontslag bij Al-Ain FC aan de slag bij Al-Nasr FC.

Ook die club komt uit de Verenigde Arabische Emiraten, maar is niet het Saudische Al-Nassr waar onder meer Cristiano Ronaldo en Sadio Mané onder contract staan. Al-Nasr FC is de huidige nummer negen van de Liga van de Verenigde Arabische Emiraten.

Voor de 51-jarige Schreuder is het de vierde werkgever in minder dan twee jaar tijd. Begin 2022 ging hij aan de slag bij Club Brugge, waarna hij de kans kreeg bij Ajax. Begin dit jaar werd Schreuder ontslagen in Amsterdam vanwege tegenvallende resultaten.

Hij werd gelinkt aan een terugkeer bij Club Brugge, maar in plaats daarvan tekende Schreuder een contract bij AL-Ain FC. Daar behaalde hij prima resultaten, maar vanwege een 'verschil van inzicht' moest de coach daar deze maand vertrekken. Nu is dus bekend geworden dat hij actief blijft in de VAE. Ditmaal heeft Schreuder een contract getekend bij Al-Nasr FC.

Lees meer:
0 reacties