Alzate over stap Club Brugge: "Heb dan weinig aan die interesse"

Steven Alzate in het shirt van Standard
Steven Alzate in het shirt van Standard Foto: © Pro Shots

Dit seizoen speelt Steven Alzate opnieuw voor Standard Luik. De middenvelder stond ook op het lijstje van Club Brugge, maar koos uiteindelijk voor de Rouches.

Op Deadline Day maakte hij de overstap van Brighton naar Standard. "Mijn zomer was behoorlijk stressvol", blikt hij terug "Hoewel ik niet per se hoefde te vertrekken bij Brighton, werd tijdens de voorbereiding al snel duidelijk dat mijn speelkansen beperkt zouden zijn. Als ik jonger was geweest, zou ik zonder twijfel hebben gewacht op mijn kans. Maar op dit punt in mijn carrière had ik daar weinig zin in."

Alzate wilde zijn uitstekende vorm voortzetten. "Ik wilde het momentum dat ik vorig seizoen bij Standard had vasthouden. Daarom hebben de club en ik samen besloten dat een nieuwe uitleenperiode de beste oplossing was."

Ook Club Brugge toonde interesse. "Via mijn makelaar en de media hoorde ik dat Club Brugge geïnteresseerd was. Maar er is nooit een concreet voorstel gekomen. Als speler heb je dan weinig aan die interesse," vermeld Het Belang van Limburg.

Lees meer:
0 reacties