Andreas Skov Olsen: "Moeten hier voldoende vertrouwen uit putten"

Andreas Skov Olsen tegen Westerlo
Andreas Skov Olsen tegen Westerlo Foto: © Orange Pictures

Andreas Skov Olsen denkt dat Club Brugge zondag een meer dan terechte overwinning heeft geboekt op Westerlo. De Deen zag echter ook dat Blauw-Zwart de wedstrijd eerder in het slot had moeten gooien.

"Ik denk dat er vandaag aan onze zege niks valt op te merken, tenzij dat we de wedstrijd al veel eerder hadden moeten beslissen", vertelt de Deen aan de clubkanalen van Blauw-Zwart. "Maar we moeten leren nog meer efficiëntie in ons spel te krijgen, want met slechts één doelpunt uit een karrenvracht aan kansen hebben we onszelf eerder karig beloond."

"En net als vorige week tegen KV Mechelen moesten we op het einde nog alle zeilen bijzetten om de zege veilig te stellen", gaat de vleugelspeler verder. "Maar nogmaals...we hebben de overwinning niet gestolen en hier moeten we voldoende vertrouwen uit zien te putten voor de komende opdrachten. Volgende week staat er met Eupen alweer een lastige verplaatsing op het menu."

"Ik dacht dat we daar vorig seizoen hebben verloren, dus hebben we nog iets recht te zetten. Makkelijk wordt het evenwel niet, want de Panda's hebben toch maar mooi gewonnen op het veld van Genk. Bovendien wacht er ons komende donderdag eerst nog een nieuwe Europese thuiswedstrijd. De kalender oogt in de maand augustus dan ook behoorlijk vol", aldus Skov Olsen.

Lees meer:
0 reacties