Andreas Skov Olsen over ruzie met oud-trainer: "Ik was echt boos"

Andreas Skov Olsen tegen RWDM
Andreas Skov Olsen tegen RWDM Foto: © Pro Shots

Andreas Skov Olsen beleefde vorig jaar bepaald geen best seizoen. De Deen kampte met blessures en kon ook niet heel goed opschieten met trainer Carl Hoefkens, zo bevestigt de voetballer.

Vooral na het WK in Qatar ging het mis tussen Hoefkens en Skov Olsen. "Ik had mijn lichaam geforceerd en pijnstillers genomen om de ploeg te kunnen helpen en omdat Carl echt wou dat ik speelde", vertelt Skov Olsen aan Het Laatste Nieuws. "Als je dan niet eens in de selectie blijkt te zitten... Ik zou niet zeggen dat ik in a dark place zat, maar ik was echt boos."

De Deen liet zijn ongenoegen blijken op Instagram. "Misschien had ik dat niet moeten doen, maar ik was zó emotioneel. Ook omdat ik wist hoe groot de druk was op de club en dat we die wedstrijden moésten winnen. Wat niet gelukt is, waarna hij is ontslagen. 'It was a strange period'. Een moeilijke, zowel voor de ploeg als voor mezelf. En weet je, als ik na het WK een maand rust had genomen, zou ik geen drie maanden aan de kant hebben gestaan", aldus Skov Olsen.

Lees meer:
0 reacties