Antonio Nusa voorlopig gepasseerd: "Moeten voor hem zorgen"

Antonio Nusa baalt
Antonio Nusa baalt Foto: © Pro Shots

Antonio Nusa komt voorlopig niet in actie voor Club Brugge. De talentvolle aanvaller was hard op weg naar Brentford, maar zijn transfer klapte op het laatste moment vanwege medische redenen.

Zondagmiddag reist Club dus zonder Nusa af naar Royal Antwerp. "En ook tegen Union zal hij er niet bij zijn", voegt Ronny Deila vrijdag toe op de persconferentie. De aanvaller voelt zich niet klaar om te spelen en daar kan de oefenmeester zich in vinden. "Het is een heel harde week geweest voor hem en iedereen. Na alles wat er gebeurd is, heeft Antonio rust nodig. Het is triestig, maar tegelijk kijken we vooruit. Het positieve is dat wij nog een beroep op hem kunnen doen dit seizoen."

Niet alleen de misgelopen transfer naar de Premier League, maar ook de aan het licht gekomen medische issues was een harde klap voor Nusa. "Ik denk dat beide zwaar zijn voor hem", citeert Het Laatste Nieuws Deila. "We praten elke dag met hem. Het is een jongen waar we moeten voor zorgen. Ik hoop snel opnieuw het beste uit hem te krijgen. Het is afwachten wanneer we de beste Nusa terug zullen zien. Lukt dat dit seizoen niet meer, dan misschien volgend seizoen."

Lees meer:
0 reacties