Antwerp FC zet ambities kracht bij met komst ex-Duivel

PHOTONEWS 10925139 027
PHOTONEWS 10925139 027 Foto: © Nico Vereecken/Photo News

Hoewel Antwerp FC een moeizame start van de competitie beleeft, zijn de ambities op de Bosuil duidelijk: kampioen worden. De Great Old roerde zich al flink op de transfermarkt en staat nu voor een stunt van jewelste. Zo zou Radja Nainggolan op het punt staat om een tweejarig contract bij de Antwerpenaren te tekenen.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Nainggolan zou vrijdag al op het vliegtuig naar Antwerpen stappen, om vervolgens zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen te zetten. De interesse van Antwerp FC in de ex-Duivel verscheen begin deze week in de wandelgangen. De middenvelder, die sinds zijn transfervrije vertrek bij Inter zonder club zit, bedankte in eerste instantie echter vriendelijk voor de nummer drie van het afgelopen seizoen in België.

Besiktas genoot zijn voorkeur, omdat hij daar meer kon voetballen. Zijn definitieve keuze valt echter toch op Antwerp FC. Volgens Het Nieuwsblad gaat hij de komende twee jaar om en nabij de vier miljoen euro verdienen. Daarnaast zou er sprake zijn van een riante tekenbonus. Antwerp FC versterkte zich eerder al met onder anderen Michael Frey, Viktor Fischer en Michel-Ange Balikwisha. Laatstgenoemde kaapte Antwerp FC voor de neus van Club Brugge weg. Blauw-Zwart was al akkoord met Standard over de transfersom, maar Balikwisha gaf de voorkeur aan een overgang naar Antwerpen.

Ook Björn Engels maakte deze zomer de overstap naar de Bosuil. De ex-verdediger van Club Brugge kwam over van Aston Villa, waar hij door blessures in het voorbije seizoen geen minuut in actie kwam. Engels wacht overigens nog op zijn officiële debuut in het shirt van de Great Old.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda