Bacca mist beslissende strafschop tegen Engeland

Club Brugge nieuws
Club Brugge nieuws Foto: © ©ClubBruggeFans
Carlos Bacca trekt naar VillarrealEngeland heeft zich na een zwakke wedstrijd tegen Colombia geplaatst voor de kwartfinales van het WK in Rusland. Na de verlengingen was het 1-1 en strafschoppen beslisten uiteindelijk over het lot van de Zuid-Amerikanen. Een strafschop van Kane in de 57ste minuut zette Engeland op voorsprong, waarna de Colombianen via een kopbaldoelpunt van Mina diep in de blessuretijd toch nog verlengingen wisten af te dwingen. Daarin werd niet meer gescoord. Henderson miste als eerste waardoor Colombia via Uribe de kans kreeg op 4-2, maar hij trapte op de lat.Ex-Club Brugge-speler Bacca miste de laatste elfmeter van Colombia waardoor Dier van Tottenham de kans kreeg om Engeland naar de laatste acht op dit WK te trappen, wat hij ook deed. In de kwartfinales neemt Engeland het op tegen Zweden. De overige matchen zijn: Kroatië-Rusland, Frankrijk-Uruguay en natuurlijk Brazilië-België.