Boli Bolingoli: "Zou fijn zijn om Club Brugge eens te verslaan"

Antonio Nusa in duel met Boli Bolingoli
Antonio Nusa in duel met Boli Bolingoli Foto: © Pro Shots

Boli Bolingoli staat zondagmiddag met KV Mechelen tegenover Club Brugge, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Bolingoli viel na het WK van de ene blessure in de andere, maar is fit voor het treffen met zijn ex-club.

“We hebben geen simpel seizoen achter de rug”, is Bolingoli eerlijk. “Dat beseft iedereen maar al te goed. Maar het seizoen is nog niet gedaan. Er kan nog het een en het ander goedgemaakt worden. Dat willen we ook doen als spelersgroep. Er staan nog mooie wedstrijden op het menu (OHL, AA Gent en Anderlecht, red.). We willen nog punten pakken en zo met een goed gevoel naar die bekerfinale toeleven.”

De wedstrijd tegen Club Brugge blijft voor Bolingoli altijd bijzonder. De verdediger speelde in de jeugd voor blauw-zwart. "Dat blijft natuurlijk een speciaal duel voor me", geeft Bolingoli aan bij Het Laatste Nieuws. "Met spelers als Vanaken en Mechele heb ik nog samengespeeld. Het bestuur is nog hetzelfde als in mijn periode. Het zou fijn zijn om Club eens te verslaan dit seizoen. We hebben geen simpel seizoen achter de rug. We willen nog punten pakken en zo met een goed gevoel naar die bekerfinale toeleven."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand