Boskamp: "Begrijpelijk dat iedereen kritiek begint te uiten"

Johan Boskamp
Johan Boskamp Foto: © BSR Agency

De functie van Ronny Deila wankelt bij Club Brugge. Club staat momenteel op een karige 7e plaats en er moet verandering in de ploeg komen. Johan Boskamp ziet de toekomst van de Noorse trainer somber in.

"Iedereen had dit seizoen toch veel meer verwacht van Club", start Boskamp in Het Belang van Limburg. Boskamp ziet vooral de problemen aan de bal en op defensief vlak. "Dat krijg je als er drie of vier jongens hun defensieve werk niet opknappen. Dan moet een coach ingrijpen."

De Nederlander is ook van mening dat Deila te vaak vasthoudt aan zijn favoriete spelers in de basisopstelling. "Neem bijvoorbeeld Zinckernagel. Ondanks dat hij al weken ondermaats presteert, blijft hij in het team staan," vervolgt hij.

Volgens de Nederlander is het ontslag dan ook niet uitgesloten, ondanks de verklaringen van Deila. "De druk bij Club Brugge is aanzienlijk hoger dan bij andere clubs, weet je. Het hele land houdt in de gaten wat er gebeurt. Ze staan momenteel al twaalf punten achter op Union in de competitie. Dan is het begrijpelijk dat iedereen kritiek begint te uiten," aldus de conclusie van Boskamp.

Lees meer:
0 reacties