Boskamp hoort rare uitspraken: "Als je weg wil, ga je lopen zeiken"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Pro Shots

Noa Lang deed onlangs opvallende uitspraken over een terugkeer naar Nederland. Zo gaf de aanvaller aan dat België blijkbaar niet zo goed verkoopt. De uitspraken hebben Jan Boskamp verbaasd.

"Buitenspelers zijn onnavolgbaar, op en naast het veld", vertelt Boskamp tegen Het Nieuwsblad. "Dat je vanuit België niet naar een buitenlandse topclub kunt, is onzin. Je hebt niet alleen De Ketelaere, er zijn zoveel spelers die daarin slaagden: Courtois, De Bruyne, Lukaku… Ik vind het rare uitspraken van Lang, maar ik herken dat van mezelf vroeger: als je ergens weg wil, ga je lopen zeiken."

Vervolgens krijgt Boskamp de vraag of een terugkeer naar Feyenoord, de club waar hij enkele jaren in de jeugdopleiding speelde, een optie is. "Ik denk niet dat dat een optie is, nee. Ook om financiële redenen. De club krijgt plots waanzinnig veel inkomsten binnen, want Orkun Kökcü is voor 30 miljoen verkocht, er kwamen nieuwe sponsors en straks is er de Champions League. Maar ze hebben nog nooit meer dan acht miljoen betaald voor een speler, dat bedrag gaan ze niet ineens verdubbelen", besluit Boskamp.

Lees meer:
0 reacties