Club Brugge laat oog vallen op jonge Vlaamse vleugelverdediger

Louis Patris
Louis Patris Foto: © Pro Shots

Louis Patris staat in de belangstelling van Club Brugge. Dat schrijft La Dernière Heure. Club lijkt echter niet de enige kaper op de kust.

Patris komt momenteel nog uit voor Oud-Heverlee Leuven. De prestaties van de verdediger zijn echter dusdanig goed dat hij is opgevallen bij een aantal Vlaamse topclubs. Want naast de interesse van Club Brugge kan Patris ook rekenen op de interesse van een andere Belgische grootmacht, RSC Anderlecht.

Voetbalprimeur schrijft dat de interesse van Brugge op dit moment niet heel concreet is, maar dat Blauw-Zwart de jongeling wel op een schaduwlijst heeft staan. Mocht Brugge doorschakelen, dan is het alsnog allerminst zeker dat de transfer van de grond komt. Leuven is er namelijk alles aan gelegen de jonge verdediger te behouden. Zo zou Anderlecht al een bod hebben gedaan op de vleugelspeler en zou dit resoluut zijn afgewezen.

Patris heeft nog een contract tot medio 2027, waardoor Leuven erg sterk staat aan de wat betreft de onderhandelingen. Het wil daarom het onderste uit de kan halen.

Lees meer:
0 reacties