Buchanan hoopt op transfer: "België was een tussenstap voor mij"

Tajon Buchanan
Tajon Buchanan Foto: © Orange Pictures

Een van de tekenen van de moeilijkheden bij Club Brugge is ongetwijfeld Tajon Buchanan. Sinds hij ontsnapte aan een rode kaart tegen AA Gent, heeft de 24-jarige Canadees, die een matige terugronde doormaakt, ook de steun van de eigen fans verloren. Toch schijnt hij interesse van topcompetities te genieten, waarbij Inter de winger het meest nadrukkelijk benadert.

Volgens Italiaanse media wordt Buchanan al wekenlang genoemd als mogelijke vervanger voor Denzel Dumfries op de rechterkant van de Milanese club. Ondanks dat zijn statistieken vrij mager zijn, met slechts twee doelpunten en acht assists in 43 wedstrijden voor Blauw-Zwart, heeft hij dankzij zijn fysieke kwaliteiten vooral in de groepsfase van de Champions League de aandacht op zich weten te vestigen. Op het recente WK in Qatar maakte de sprinter ook nog indruk.

In een gesprek met het Canadese medium TSN sprak Buchanan, wiens hamstringblessure mee blijkt te vallen, iets dieper over zijn toekomstplannen. "Als kind droomde ik er altijd van om voor een van de beste teams in een topcompetitie te spelen. Hopelijk krijg ik de kans om dat te doen. Het is leuk om de geruchten te lezen. Iedereen weet dat ik naar België kwam als een tussenstap in mijn carrière, dus ik zou graag die volgende stap zetten", zo vertelde hij in gesprek met het Canadese TSN.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand