Casper Nielsen leeft op: "Spelers van Union bedanken mij nu"

Casper Nielsen
Casper Nielsen Foto: © Pro Shots

Casper Nielsen beleefde zondag een fantastische invalbeurt in het duel van Club Brugge tegen Royal Antwerp. De Deen kwam in de rust binnen de lijnen voor Clinton Mata en besliste het duel met twee treffers.

De winst van Club Brugge was een geschenk voor Union, de oude club van Nielsen. “Ik had al berichten gekregen van ex-ploegmaten”, vertelt de matchwinnaar. “Dat ik hen kan helpen is leuk, maar daar lag mijn focus niet op. Ik ben vooral blij dat ik na vijf lastige weken terug ben. Pas voor het eerst in mijn carrière was ik geblesseerd. Een zware periode, zeker omdat de ploeg de voorbije weken niet kon winnen. De spelers van Union bedanken mij nu, maar straks zal dat misschien anders zijn. Dat ik hen nu mogelijk de titel bezorg? Het is iets waar je op het veld niet mee bezig bent. Na de match kan dat wel.”

Ook volgende week, wanneer Club Brugge het zal opnemen tegen KRC Genk kan Nielsen zijn oude ploeg een dienst bewijzen. “Ik begrijp wat jullie bedoelen, maar zo werkt het niet. Telkens ik op het veld kom, geef ik me voor de volle 200 procent. Dan maakt het niet uit tegen wie je speelt", besluit de middenvelder in Het Nieuwsblad.

Lees meer:
0 reacties