Sandra verklaart keuze: "Ze vinden mij daar goed bij passen"

Cisse Sandra
Cisse Sandra Foto: © Pro Shots

Cisse Sandra speelt komend seizoen op huurbasis voor Excelsior Rotterdam. De 19-jarige middenvelder reageert op de website van de club uit Rotterdam op zijn overstap.

"Ik heb speelminuten nodig en Excelsior biedt mij een goed podium aan om mezelf te tonen", vertelt Sandra. "Na de gesprekken die ik heb gevoerd, voelde ik me direct heel goed hier. De trainer vertelde over de speelstijl, wat ze verwachten van spelers en hoe ze mij daarin zien. Ze vinden mij daar goed bij passen en daardoor was ik snel overtuigd. De wedstrijd tegen Ajax versterkte het goede gevoel over de club. Gevoel is voor mij belangrijk."

"Tijdens de gesprekken vertelden ze dat ze juist een combinatie van twee nog misten en dat ik de speler ben die dat hopelijk kan toevoegen aan de ploeg", vervolgt Sandra, die in een voor hem nieuwe competitie terecht komt. "Ik volg vooral het Belgische voetbal, maar ik kijk met mijn vader ook vaak naar Studio Sport. Ik ken de Eredivisie en Excelsior dus wel, maar ik zal ze nu veel beter leren kennen."

"Of er verschil is tussen België en Nederland moet ik gaan ervaren. Ik vermoed dat hier meer wordt gevoetbald en dat het in België meer fysiek is. Maar ik zal dat vooral moeten merken door hier zelf wedstrijden te gaan spelen. En daar heb ik veel zin in", besluit de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties