'Club Brugge denkt met hem nog altijd goud in handen te hebben'

Antonio Nusa
Antonio Nusa Foto: © BSR Agency

Hij zag een lucratieve transfer klappen deze winter. Toch denkt Club Brugge dat het nog altijd goud in handen heeft met Antonio Nusa.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Na het klappen van zijn toptransfer zat Nusa tijdelijk in zak en as. Club gaf hem de tijd om het afketsen van de transfer te verwerken. Nu moet de Noor echter weer definitief aansluiten en proberen zijn niveau te halen.

"Het is in zijn belang en in dat van Club Brugge dat Nusa straks eindelijk de hoge verwachtingen inlost. Hij die de draad absoluut moet opnemen en in de etalage dient geplaatst nu zijn transfer richting Brentford definitief van de baan is", schrijft Het Laatste Nieuws.

Club Brugge wil dan ook doorpakken. "De Noor dient in de etalage gezet. Het scenario waarbij hij nóg eens twintig matchen veelal als invaller fungeert, is er eentje waar Verhaeghe en co liever geen rekening mee houden. Het is aan Nusa om te bewijzen dat hij die 37 miljoen euro waard is die Brentford wou neertellen. Dat kan alleen maar door te spelen en statistieken te verzamelen. Al is het maar om die andere gecharmeerde Engelse topclubs warm te houden."

Lees meer:
0 reacties