Club Brugge-fans zongen over Rits en Anderlecht: "Ik begrijp de fans"

Mats Rits
Mats Rits Foto: © Pro Shots

Mats Rits staat in de belangstelling van Union SG en RSC Anderlecht, maar is vooralsnog altijd speler van Club Brugge. De supporters van Blauw-Zwart zongen donderdagavond liedjes gericht op de 30-jarige middenvelder en Anderlecht.

Anderlecht heeft al tweemaal geboden op Rits, maar Club Brugge is nog niet tevreden met de hoogte van het bedrag. Union zou dichter in de buurt komen van wat Club Brugge wil hebben, maar de club biedt mindere persoonlijke voorwaarden dan Anderlecht.

Donderdag speelde Club Brugge in eigen huis tegen KA Akureyri in de Conference League. Supporters konden het niet laten om liedjes te zingen over Rits. De gezongen liedjes waren volgens Het Nieuwsblad gericht tegen Anderlecht.

Coach Ronny Deila heeft gereageerd op de spreekkoren, tijdens de persconferentie. "Of ik de fans begrijp? Ik weet dat dergelijke zaken gevoelig liggen, dus ik kan daar wel begrip voor opbrengen. Wij willen dat Mats blijft, hij moet zeker niet weg, maar dat heb ik niet alleen in de hand", aldus Deila.

Lees meer:
0 reacties