Club Brugge geeft voorsprong weg en speelt gelijk tegen STVV

Roman Yaremchuk in gevecht met Toni Leistner
Roman Yaremchuk in gevecht met Toni Leistner Foto: © Orange Pictures

Club Brugge heeft donderdagavond niet weten te winnen in de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Scott Parker speelde met 1-1 gelijk op bezoek bij STVV.

In het eerste kwartier ging Club op zoek naar de openingstreffer. Na Mata probeerde ook Lang het, maar doelman Schmidt kon goed redden. In de 26ste minuut kwam Blauw-Zwart op een 0-1 voorsprong. Wolke Janssens duwde een voorzet van Buchanan in eigen doel.

In de 56ste minuut kreeg STVV een grote kans. Okazaki mocht alleen op Mignolet af, maar de doelman van Club Brugge pakte uit met een knappe reflex. In de 77ste minuut maakte STVV alsnog de gelijkmaker. Bruno scoorde namens de club uit Sint-Truiden.

In het restant van het duel werd er niet meer gescoord en dus speelt Club Brugge met 1-1 gelijk tegen STVV. Club Brugge wist op 29 oktober vorig jaar voor het laatst te winnen in de Jupiler Pro League. Toen won Blauw-Zwart met 4-2 van Oostende.