'Club Brugge geïnteresseerd in vleugelaanvaller van €23 miljoen'

Stephy Mavididi
Stephy Mavididi Foto: © Pro Shots

Onlangs meldde Transferexpert Fabrizio Romano dat Club Brugge belangstelling heeft getoond om Stephy Mavididi naar het Jan Breydelstadion te halen. Mavididi, een 25-jarige Engelsman, is momenteel actief in de Ligue 1 bij Montpellier HSC, waar hij nog één jaar onder contract staat.

Vorig jaar was Stephy Mavididi zeer gewild op de transfermarkt, met een mogelijke terugkeer naar de Premier League als concrete optie. Volgens Daily Mail werd zijn vraagprijs destijds op 17,5 miljoen euro gesteld, terwijl Express Sport meldde dat het zelfs 23 miljoen euro was. Tegenwoordig wordt de marktwaarde van Mavididi echter geschat op 'slechts' 6 miljoen euro.

Na het vertrek van Noa Lang naar PSV Eindhoven heeft Club Brugge enkele maanden geleden proactief gereageerd door Michal Skoras van Lech Poznan aan te trekken. Volgens Het Laatste Nieuws wordt er verwacht dat Skoras de leemte van Lang zal opvullen, en de hoop in Westkapelle is dat de Poolse aanvaller, die zes miljoen euro heeft gekost, volledig zal slagen bij Club Brugge. Bovendien wordt verwacht dat de andere vleugelaanvallers, Tajon Buchanan en Andreas Skov Olsen, deze zomer ook een transfer zullen maken.

Op dit moment is de 25-jarige Engelsman actief bij Montpellier HSC in de Ligue 1, waar hij nog één jaar onder contract staat. Naast Club Brugge hebben ook Leicester City en Lille OSC interesse getoond in deze snelle vleugelspeler.

Lees meer:
0 reacties