'Club Brugge hoopt op verdedigende impuls met Eredivisie-talent'

Anselmo Garcia Mac Nulty en Brian Brobbey in duel
Anselmo Garcia Mac Nulty en Brian Brobbey in duel Foto: © Pro Shots

Club Brugge overweegt de mogelijkheid om een centrale verdediger aan te trekken en toont interesse in Anselmo Garcia Mac Nulty van PEC Zwolle. Mac Nulty, een 20-jarige Spaans-Ierse verdediger, heeft opvallend gepresteerd voor de Eredivisie-ploeg en lijkt een serieuze optie te zijn.

"Een zeldzaam type", zo omschreef de Spaanse krant Marca het. Mundo Deportivo voegde eraan toe: "Met het DNA van de Andalusische school en een 'Britse' touch." Mac Nulty is een van de favorieten van het publiek in Zwolle.

Het is nog steeds de intentie om in januari een directe versterking aan te trekken voor het centrale verdedigingsgebied. Ronny Deila verklaarde tijdens de persconferentie op donderdag in aanloop naar de wedstrijd tegen Sporting Charleroi: "In de laatste weken van de transferperiode gebeurt er altijd wel iets." Club Brugge is dus waarschijnlijk nog niet klaar voor deze winter.

Technisch manager Mark Coonen sprak zich uit over het verdedigende talent. “Anselmo is een keiharde werker en heeft de potentie om nog veel beter te worden. Zowel op de linksbackpositie, maar ook zeker centraal achterin kan Anselmo van waarde zijn voor ons."

Het contract van het Spaans/Ierse talent loopt nog door tot medio 2026.

Lees meer:
0 reacties