"Club Brugge is de ploeg die samen met Union breedste kern heeft"

Club Brugge juicht
Club Brugge juicht Foto: © Orange Pictures

Club Brugge heeft zaterdag een belangrijke overwinning geboekt bij RSC Charleroi (1-4). Hierdoor lopen zij in op de nummer 1 en 2: Union SG en RSC Anderlecht. Marc Degryse en Frank Boeckx van de podcast Vier-Nul denken dat de club een inhaalslag gaat maken.

Degryse geeft aan dat hij vindt dat Club Brugge nog een lange weg te gaan heeft: "Maar wat mij betreft is het de ploeg die samen met Union de breedste kern heeft." Ook zijn collega denkt dat het alleen maar beter zal gaan met Club Brugge.

Zo ziet Boeckx de Bruggenaren niet meer veel punten verliezen in dit seizoen: "Igor Thiago heeft er nu vijftien gescoord; hij zal makkelijk naar de 20 goals gaan. Voetbal is soms simpel: als je een spits hebt die veel scoort en een keeper die vaak de nul houdt, dan kom je al een heel eind. En als daartussen nog eens mannen als Vanaken of Nielsen lopen…", besluit hij.

Club Brugge staat nu op de derde plaats in de Belgische competitie met 40 punten. Koploper Royale Union SG staat daar 12 punten boven. Op de tweede plaats staat RSC Anderlecht met 44 punten.

Lees meer:
0 reacties