'Club Brugge is klaar op transfermarkt, dossier Nusa on hold'

Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert
Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert Foto: © Orange Pictures

Bij Club Brugge kan het licht vanavond vroeg uit op kantoor. De club komt volgens Het Laatste Nieuws niet meer in actie op de slotdag van de winterse transfermarkt. Niemand gaat weg, maar er komt ook niemand meer bij.

"Zoals eerder al duidelijk werd, houdt blauw-zwart de vinger op de knip in deze wintermercato - het acht zich voldoende gewapend om straks op drie fronten voor het hoogst haalbare te gaan", zo schrijft Tomas Taecke. Er waren wel geruchten over de komst van onder andere een extra verdediger, maar in het Jan Breydelstadion blijft de deur dus dicht.

Ook is er nog geen duidelijkheid over Antonio Nusa. Hij leek op weg naar Brentford, maar die club zette de transfer on hold vanwege de medische keuring. Daar is niks in veranderd. De Premier League-club buigt zich nog steeds over de medische resultaten van de Noor. "Wat Nusa betreft, is het princiepsakkoord tussen het Engelse Brentford FC en Club Brugge nog steeds van toepassing."

"Er is een akkoord op alle niveaus - de Londense club en blauw-zwart kwamen een bedrag van 37 miljoen euro inclusief bonussen overeen. Omdat de overgang van de Noor pas deze zomer was voorzien, was de deadline van 1 februari om 23u59 in dit dossier ook verwaarloosbaar", aldus Taecke.

Lees meer:
0 reacties