Club Brugge-keeper Jackers blijft bescheiden : "Daarom sta ik er"

Nordin Jackers
Nordin Jackers Foto: © Pro Shots

Waar Nordin Jackers het vooral moest doen met de rol van tweede keeper, kon hij zondagmiddag alsnog zijn kwaliteiten laten zien. Hij verving de geblesseerde Simon Mignolet en dat deed hij met verve.

Club Brugge wist zondagmiddag met 0-3 te winnen bij KRC Genk. De doelman blonk uit in deze wedstrijd, vooral in de eerste helft. “Het was even geleden dat ik nog eens speelde, maar ik voel mij goed bij Club Brugge. Ik heb ook al oefenwedstrijden kunnen spelen”, vertelt hij tegenover Eleven Sports.

Ook vindt hij dat de Bruggenaars goed aan de wedstrijd begonnen. “Natuurlijk is het logisch dat zij daarna druk zetten in eigen huis. Gelukkig gingen we met 0-1 de rust in. In de tweede helft hebben we het volwassen afgemaakt.” Waar Jackers een paar keer belangrijk was, wil hij dat niet te veel overdrijven. “Daarom sta ik er. Ik weet het het is een cliché, maar ik ben vooral blij met de zege. Ik denk dat wij als ploeg een goede match speelde.”

Wel geeft de doelman aan dat hij wel wat meer zou willen spelen. “Het is een keuze die ik heb gemaakt. Ik kom goed overeen met Mignolet. We pushen elkaar, ondanks dat ik minder speel. Natuurlijk smaakt dit naar meer, maar er is veel wederzijds respect. We zullen wel zien waar dit naartoe gaat”, besluit de goalie.

Lees meer:
0 reacties