Club Brugge liep Scandinavisch toptalent mis "Hij wil niet weg"

Club Brugge logo
Club Brugge logo Foto: © Orange Pictures

Dat Club Brugge zich richt op jonge buitenlandse talenten is nu wel duidelijk. Zo haalde de club Antonio Nusa nog binnen voor 3 miljoen, die nu ongeveer zo'n 20 miljoen waard is. Maar toch wist Club Brugge een nieuw Scandinavisch toptalent niet binnen te slepen.

Nusa was lang niet het enige Scandinavische toptalent, Tobias Lund Jensen en Benjamin Faraas maken ook deel uit van Club NXT. Zo blijkt de club ook een poging gedaan te hebben om zijn handen op Jonah Kusi-Asare te krijgen. De 16-jarige spits en Zweeds jeugdinternational speelt momenteel voor AIK Solna, waar hij al drie keer mocht invallen voor het eerste team.

Club Brugge was niet de enige met interesse, ook Juventus had al voorstellen gedaan volgens Thomas Berntsen, de technisch directeur van AIK. "Maar wij willen hem niet verkopen en hij wil niet weg. Hij wil eerst hier doorbreken", vertelt Berntsen in een interview met Nettavisen.

Club Brugge zal hoogstwaarschijnlijk Kusi-Asare de komende jaren in de gaten blijven houden, en proberen andere grote clubs voor te zijn als het talent zich blijft ontwikkelen.

Lees meer:
0 reacties