Club Brugge-speler Bjorn Meijer scoort twee keer bij zege Jong Oranje

Bjorn Meijer in Oranje
Bjorn Meijer in Oranje Foto: © Pro Shots

Jong Oranje heeft donderdag met ruime cijfers weten te winnen in de EK-kwalificatie. De Nederlanders wonnen met 0-3 van de leeftijdsgenoten van Georgië. Club Brugge-speler Bjorn Meijer was erg belangrijk voor zijn ploeg.

De verdediger van Blauw-Zwart scoorde in de eerste helft namelijk twee keer voor Jong Oranje. In de 26ste minuut maakte Meijer zijn eerste doelpunt. De Club Brugge-speler kopte raak vanuit een corner en maakte zijn eerste goal in het shirt van Jong Oranje. Op slag van rust maakte hij zijn tweede goal, nadat hij via een mooi hakballetje van Sontje Hansen de bal in de voeten had gekregen.

In de tweede helft maakte Noah Ohio het derde doelpunt van Jong Oranje. Jong Georgië kreeg nog een aantal grote kansen. Zo schoot Lasha Odisharia voor open doel snoeihard over. Jong Oranje staat door deze overwinning op de eerste plaats in Groep C van de EK-kwalificatie.

Opstelling Jong Oranje: Raatsie; Rensch, Flamingo (Kasanwirjo 77'), Hato, Meijer (Salah-Eddine 55'); Proper, Van Bommel (Regeer 77'), Taylor; Hansen (Manhoef 69'), Ohio (Poku 69'), Van Brederode.

Lees meer:
0 reacties