Club Brugge stelt Noor aan als trainer: "Doet me denken aan Sollied"

Trond Sollied
Trond Sollied Foto: © Pro Shots

Ronny Deila ontkende vorige week nog dat hij dicht bij overgang naar Club Brugge stond, maar werd deze week toch aangekondigd als de nieuwe coach van Blauw-Zwart voor volgend seizoen. Daarmee heeft de Noor zichzelf niet populair gemaakt bij de supporters van Standard.

Voormalig Club Brugge-trainer Georges Leekens tilt er echter niet zwaar aan. "Je communiceert op zo'n moment zonder na te denken, terwijl je beter kunt zwijgen", zo vertelt Leekens in gesprek met Sporza. "Maar na een tijdje waait dat wel allemaal over. Natuurlijk zal zijn eerste bezoek aan Standard wel intens zijn."

Leekens hoorde vorige week op een spelersreünie van Club Brugge al over de naderende aanstelling van Deila. "Ik heb op die reünie al tegen Bart Verhaeghe gezegd dat het een goeie keuze was. Hij kent de competitie, heeft een goeie leeftijd en doet me wat denken aan Trond Sollied", aldus Leekens. De Noorse Sollied was trainer van Club Brugge tussen 2000 en 2005 en loodste Blauw-Zwart naar twee titels en twee bekers.

Lees meer:
0 reacties