Club Brugge-talent doet ogen openen: "Geluk bij een ongeluk"

Antonio Nusa
Antonio Nusa Foto: © Pro Shots

Antonio Nusa speelt inmiddels al twee jaar bij Club Brugge, maar nu lijkt hij echt klaar voor een kans in het eerste elftal. Zijn doelpunt en assist tegen RWD Molenbeek spreken boekdelen.

Analist Jeroen Deheegher van Voetbalkrant zag dat het 18-jarige nu scherper was dan voorheen. "Nusa, die efficiëntie miste, leek voor een paar weken op de bank te belanden. Een geluk bij een ongeluk dat Vanaken in Akureyri en thuis tegen RWDM ziek was, waardoor Nusa toch weer snel in de basis stond. Tegen RWDM werkte Nusa eindelijk aan zijn cijfers met een tweede assist van het seizoen en ook eindelijk een goal."

Het perspectief van Nusa bij Club Brugge blijft echter onzeker. "Vraag is alleen of Nusa nu echt vertrokken bij Club is, of dat hij donderdag tegen Osasuna opnieuw op de bank zal starten. Vanaken zal opnieuw helemaal fit zijn en Zinckernagel is voorlopig efficiënter. De ploeg die met 0-5 won tegen Eupen (met Thiago, Vanaken, Zinckernagel en Skov Olsen) zal in Pamplona wellicht aan de aftrap komen, ten nadele van Nusa", aldus Deheegher.

Lees meer:
0 reacties