Club Brugge toch wel te koop? "Had akkoord met een miljardair"

Jan Breydelstadion
Jan Breydelstadion Foto: © Pro Shots

Bart Verhaege heeft altijd gezegd dat Club Brugge nog nooit te koop heeft gestaan wanneer het in zijn handen was. HUMO-journalist Jan Hauspie heeft echter andere dingen gehoord en sprak zich uit.

"Ik laat me vertellen dat Club zo goed als rond was met de Amerikaanse miljardair David Blitzer, die enkele jaren geleden Waasland-Beveren al overnam", aldus de journalist.

De verkoop kwam uiteindelijk niet tot stand. Hauspie is niet geheel op de hoogte van de details, maar hij suggereert dat de mislukte deal extra spanning heeft toegevoegd aan de relatie tussen Verhaeghe en Vincent Mannaert. "Mannaert stribbelde tegen en moest daarom vertrekken. Maar er gaat ook een verhaal rond dat Verhaeghe op het laatste moment zou zijn teruggekrabbeld, wat dan weer de doorslaggevende factor was voor Mannaert," merkt hij op.

Volgens hem blijft het wel duidelijk dat het nog steeds de bedoeling is om Club Brugge te verkopen, maar dit is afhankelijk van een doorbraak in het stadiondossier. "Het ontbreken van die vergunning vormt een onoverkomelijk obstakel voor de verkoopplannen," verklaart Hauspie.

Lees meer:
0 reacties