Club Brugge verrast achterban met 'verjaardagscadeau'

Het is wederom een turbulent seizoen. Club Brugge begint volgende week met een recordvoorsprong aan de Play-Offs, waardoor het landskampioenschap een formaliteit lijkt. Het is echter de vraag of Blauw-Zwart het kan vieren met zijn fans. Naar verluidt is de Pro League alles uit de kast aan het halen om in de Play-Offs de stadions gedeeltelijk te heropenen. Met ingang van volgend seizoen lijken we in ieder geval allemaal weer welkom. Dat zou mooi zijn, want in november viert Club zijn 130ste verjaardag. Het komt alvast met een leuk initiatief voor de achterban.

Begin dit seizoen zag het er nog allemaal rooskleurig uit. De stadions in de Jupiler Pro League konden voor een deel gevuld worden met supporters. Ook op Jan Breydel waren er toeschouwers aanwezig. De laatste keren dat de supporters hun favoriete club live in actie konden zien, dateert echter van alweer ruim een halfjaar geleden. Het wordt tijd dat daar verandering in komt, alhoewel het natuurlijk afhankelijk is van hoe het coronavirus zich gedraagt. De Pro League hoopt in de Play-Offs de stadions gedeeltelijk te kunnen heropenen, waardoor er mogelijk toch nog fans aanwezig kunnen zijn bij de kampioenswedstrijd van Club Brugge.

Volgend seizoen lijken we in ieder geval zoals vanouds van onze club te kunnen genieten. Als het goed is zijn de laatste vaccinaties dan uitgevoerd. Dat moet toegang tot wedstrijden weer mogelijk maken voor de fans. Mocht dat niet het geval zijn, waar we natuurlijk niet vanuit willen gaan, hoeven de supporters van Club Brugge zich in ieder geval niet te vervelen. Althans, dan moet je wel Club zijn eigen Monopoly in huis halen. Voor de 130ste verjaardag lanceert de club in het najaar van 2021 haar eigen Monopoly. Je zou nu al een exemplaar kunnen pre-orderen op www.clubshop.be.

Club Brugge heeft voor de inhoud van het spel overigens nog wel jullie hulp nodig. Lees hier hoe!

https://twitter.com/ClubBrugge/status/1385609909039812613?s=20
Lees meer: