Club Brugge vindt mogelijk nieuwe oplossing voor Oekraïense spits

Yaremchuk juigt
Yaremchuk juigt Foto: © PRO SHOTS / Isosport

Club Brugge haalde in de zomer van 2022 Roman Yaremchuk binnen voor maar liefst 17 miljoen. Dat was achteraf gezien geen hele slimme keuze want de Oekraïense aanvaller kon zijn draai niet vinden bij Club Brugge.

Club Brugge besloot Yaremchuk te verhuren aan Valencia maar ook daar komt hij weinig aan spelen toe. Hij zat negen keer bij de selectie, van die negen keer kreeg hij twee keer geen speelminuten, mocht hij vijf keer invallen, stond hij ook maar twee keer vanaf de aftrap op het veld en heeft hij geen enkele keer gescoord. Er gingen al geruchten rond dat Valencia in januari alweer een einde wil maken aan de uitleenbeurt en dat zou betekenen dat Club Brugge weer met de spits in de maag zou zitten. Maar er komt mogelijk een nieuwe oplossing.

Volgens Il Resto di Carlino staat Yaremchuk op het lijstje van Bologna, die gaat namelijk op zoek naar een concurrent voor Joshua Zirkzee. Momenteel staat die functie nog op de naam van Sydney van Hooijdonk maar die wil vertrekken om meer minuten te kunnen maken. Als Van Hooijdonk de overstap naar Celtic maakt is er een mogelijkheid dat Bologna bij Club Brugge op bezoek komt om eens te praten over Yaremchuk.

Lees meer:
0 reacties