'Club heeft pijlen gericht op Braziliaanse huurling KV Mechelen'

Vinicius Souza in actie voor KV Mechelen
Vinicius Souza in actie voor KV Mechelen Foto: © Orange Pictures

Club Brugge is druk bezig op de transfermarkt. De kampioen van België heeft al veel lijntjes uitgegooid naar verschillende spelers en zou nu ook een versterking bij KV Mechelen hebben gevonden. De 22-jarige Braziliaan Vinicius Souza is eigendom van de City Football Group en speelde afgelopen seizoen voor KV Mechelen.

De marktwaarde van Vinicius is tussen de 6 en 8 miljoen euro. Inmiddels heeft Joao Carlos, de zaakwaarnemer van de Braziliaan bevestigd dat hij weg zal gaan bij KV Mechelen en dat er drie concrete aanbiedingen op tafel liggen voor de middenvelder.

Eentje van een Belgische topclub, eentje van een Nederlandse topclub en eentje uit Italië. Daarnaast is er ook nog interesse uit Duitsland en Engeland", zegt hij tegen De Gazet van Antwerpen. Concrete ploegen wilde hij niet noemen, maar Club Brugge werd al eerder genoemd als geïnteresseerde.

"Overal in Europa zijn er clubs op zoek naar een sterke nummer zes met een grote technische bagage. Nu is het aan mij om de beste opties te verzamelen en aan hem voor te leggen. Samen met zijn familie heeft hij als speler altijd het laatste woord."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda