Club in goede flow: "Over een week weten we hoe solide ze echt zijn"

Club Brugge viert goal
Club Brugge viert goal Foto: © Pro Shots

Club Brugge won zondagmiddag in het Jan Breydelstadion met 3-0 van Royal Antwerp FC. Blauw-Zwart staat momenteel op de derde plaats, met vijf punten achterstand op koploper Anderlecht. Zondag neemt de ploeg van coach Nicky Hayen het in Brussel op tegen Union.

Analist Peter Vandenbempt is benieuwd of Club Brugge deze goede flow weet vast te houden. "Over een week zullen we weten hoe solide Club echt is, want door een vreemde speling van het lot speelde het zijn 4 wedstrijden onder Hayen in het Jan Breydel-stadion", schrijft Vandenbempt op de site van Sporza. "Nu moet het naar Thessaloniki tegen PAOK, en dan tegen Union in het Dudenpark."

"Vreemd genoeg zal het resultaat in Griekenland mee de titelkansen voor Club bepalen", vervolgt de voetbalanalist. "Dan verwijs ik naar 9 jaar geleden, toen Club zijn laatste Europese kwartfinale speelde tegen Dnipro in Kiev."

"Toen is me altijd gezegd: na de uitschakeling zaten de spelers er toen terneergeslagen bij in de kleedkamer. En dat heeft de ploeg een tik gegeven, die negatief heeft doorgewerkt in de titelstrijd tegen AA Gent. We gaan dus donderdag zien, in Thessaloniki", aldus Vandenbempt.

Lees meer:
0 reacties