'Club kijkt rond in Griekenland voor versterking laatste linie'

Harold Moukoudi
Harold Moukoudi Foto: © Pro Shots

Er wordt een nieuwe naam genoemd om de selectie van Club Brugge te versterken. Het gaat om Harold Moukoudi, momenteel uitkomend AEK Athene.

Dat is althans wat Het Laatste nieuws weet. Club Brugge verkocht onlangs Abakar Sylla voor een mooie transfersom. In eerste instantie leek het erop dat zijn vertrek intern opgevangen zou worden, nu sijpelt naar buiten dat Blauw-Zwart zich wellicht toch wil versterken.

Dat zou dan moeten met Moukoudi. De 25-jarige verdediger staat er goed op bij Vincent Mannaert. Met zijn 1.91 meter en fysieke kracht en voetballende vermogen wordt hij als een welkome versterking gezien. Zineddine Belaïd (USM Alger) en Arnau Comas (FC Basel) werden eerder ook al genoemd als mogelijke versterkingen.

In Griekenland doken bovendien berichten op dat Club al een bod van acht miljoen euro gedaan zou hebben op Moukoudi. Dit wordt echter ontkracht door Het Laatste Nieuws. Wel weet de krant dat de krachtpatser op de schaduwlijst van Club Brugge staat. Of het tot een transfer komt is echter nog maar de vraag, gezien de flinke transfersom die Moukoudi moet kosten.

Lees meer:
0 reacties