Club maakt achterban warm voor rentree Izquierdo

Terwijl Philippe Clement zijn basiself voor de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk op drie posities wijzigt ten opzichte van het bezoek aan Anderlecht, zien we ook op de bank twee 'nieuwe' gezichten. Zo maakt Antonio Nusa vrijdagavond voor de eerste keer sinds zijn transfer naar Blauw-Zwart deel uit van de wedstrijdselectie. Ook José Izquierdo is, zoals aangekondigd, van de partij. Maakt de Colombiaan tegen KV Kortrijk zijn rentree in Blauw-Zwart?

Na een moeizame start van de zomerse transferperiode, brandde Club Brugge in de laatste weken volledig los. De ene na de andere versterking arriveerde in het Belfius Basecamp. Zelfs op de slotdag van de transfermarkt was er nog volop te beleven bij Club Brugge. Naast Jack Hendry en Faitout Maouassa tekende ook Nusa een contract bij de landskampioen van België. Het Noorse supertalent kwam over van Stabaek. Nusa maakte in de afgelopen weken zijn opwachting bij Club NXT, maar kan tegen KV Kortrijk dus zijn eerste minuten in de hoofdmacht maken.

Het was echter niet Hendry, Maouassa of Nusa, maar een oude bekende die de gemoederen flink bezighield op deadline day. Niemand minder dan Izquierdo keerde namelijk terug bij Club Brugge. De Colombiaan, in 2016 nog de beste speler op de Belgische velden, zat na een frustrerende periode bij Brighton & Hove Albion zonder club. Club opende zijn deuren voor de verloren zoon. Hij kreeg van Blauw-Zwart in eerste instantie alle tijd om te revalideren en terug te keren naar zijn oude niveau. Vrijdagavond maakt hij dus zijn rentree in de wedstrijdselectie.

Topfit is hij zeker nog niet, vertelde Clement in de aanloop naar het thuisduel met KV Kortrijk. Maar hij zou wel in de laatste minuten iets voor de ploeg kunnen betekenen. Of dat betekent dat we Izquierdo vrijdagavond ook daadwerkelijk in actie zullen zien, zal moeten blijken. Het social mediateam van Club Brugge doet er in ieder geval alles aan om de hype te vergroten.

https://twitter.com/ClubBrugge/status/1449050032573984769?s=20
https://twitter.com/ClubBrugge/status/1449066541929148422?s=20
Lees meer: