Club maakt nieuwe shirtsponsor bekend: "Wereldwijde traditie"

Het nieuwe thuisshirt van Club Brugge
Het nieuwe thuisshirt van Club Brugge Foto: © Club Brugge

Club Brugge heeft de nieuwe thuisshirts voor het seizoen 2023/2024 gepresenteerd. Op de achterkant van het shirt zal de naam van Allianz te zien zijn, aangezien Blauw-Zwart een nieuwe samenwerking met de Belgische club is aangegaan.

"Allianz heeft wereldwijd een lange traditie in de sportsponsoring", zegt CEO van Allianz België, Kathleen Van den Eynde op de webstek van Club Brugge. "Van de Olympische en Paralympische Spelen tot Bayern München. Ik ben ontzettend trots dat wij ons nu ook lokaal hebben weten te verbinden met Club Brugge."

“Want sport daagt uit, inspireert en verenigt. Voetbal is toewijding aan een team en verbindt gemeenschappen en generaties. In dit nieuwe voetbalpartnership zullen we ons gezamenlijk inzetten in België het bewustzijn te creëren dat beweging en sport de ultieme voorbereiding zijn op een goede toekomst", aldus Van den Eynde.

Ook Jeroen Smet, commercieel directeur van Club Brugge, is blij met de samenwerking. "In de galerij van teams als Bayern en Juventus zullen we hen op de juiste manier en vooral op langere termijn van dienst zijn. Allianz heeft zijn diensten wereldwijd al bewezen waardoor we ontzettend fier en verheugd zijn om hen nu als back of shirt partner te kunnen aankondigen", aldus Smet.

Lees meer:
0 reacties