Club met fitte selectie richting Union: "Verwacht hem wel fit genoeg"

Club Brugge viert de 0-2 tegen Union Sint-Gillis
Club Brugge viert de 0-2 tegen Union Sint-Gillis Foto: © Pro Shots

Club Brugge neemt het woensdag in eigen huis op tegen Union. Bij de nieuwe koploper lijkt Andreas Skov Olsen optijd fit te raken voor de topper. Ook Jack Hendry maakt kans op minuten.

Skov Olsen viel afgelopen zondag goed in tegen Union. De Deen gaf in het Dudenpark de assist voor de 0-1 van Hans Vanaken. Ook moest hij een stevige tackle incasseren en die liet zijn sporen na. Toch lijkt hij op tijd klaar voor de return in het Jan Breydel.

"Hij heeft vandaag goed kunnen trainen. Hij trainde niet volledig mee met de groep, maar de medische staf verwacht hem wel fit genoeg voor woensdag. Dus dat is een positief teken", liet Alfred Schreuder weten op de persconferentie dinsdagmiddag.

Wie woensdag niet zal spelen is Stanley N'Soki. Hij pakte tegen Union zijn derde gele kaart van de play-offs en kijkt geschorst toe. "Buiten de geschorsten en Mats Rits is iedereen beschikbaar", zei Schreuder. Die nog niet wilde verklappen wie N'Soki zou vervangen.

"Op training hebben we twee varianten uitgeprobeerd. Een was met Hendry. Ik vond dat hij het tegen Anderlecht heel goed is ingevallen in een moeilijke wedstrijd. Dus we gaan morgen zien."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Union Saint-Gilloise 34 51 77
2 Club Brugge 34 35 72
3 Anderlecht 34 36 64
4 Antwerp 34 17 63
5 Gent 34 26 62
Bekijk de hele stand