VIDEO'S | Wow! Club Brugge stunt ook tegen Atlético Madrid (2-0)

Club Brugge heeft een zeer knappe 2-0 overwinning geboekt op Atlético Madrid. Blauw-Zwart blijft hiermee ijzersterk in de groepsfase van de Champions League.

De eerste grote kans van de wedstrijd kwam op naam van Alvaro Morata. De Spaanse aanvaller dook plotseling op voor het doel van Simon Mignolet, maar de doelman bracht redding. Het was zelfs Blauw-Zwart wat de voorsprong in handen nam. Kamal Sowah zorgde met een heerlijke treffer voor de 1-0 voorsprong voor Club. Met de 1-0 voorsprong op zak zocht Club in de rust het kleedlokaal op.

Ook in de tweede helft bleef het scoreverloop aan de kant van Club Brugge. Na ruim een uur spelen zette Spanjaard Ferran Jutgla de 2-0 op het scorebord en kwamen de drie punten wel erg dichtbij voor Blauw-Zwart. Helemaal na de 75ste minuut. Atlético Madrid kreeg een penalty toebedeeld, maar Antoine Griezmann schoot de bal op de lat.

Opstelling Club Brugge: Mignolet; Odoi, Mechele, Sylla (90. Spileers), Meijer (79. Sobol); Buchanan (79. Balanta), Vanaken, Onyedika, Nielsen; Sowah, Jutgla (86. Nusa).