Club wil miljoenen betalen voor 19-jarige linksback

©Photo News
©Photo News Foto: © https://blauwzwartfans.be/2022/04/club-wil-miljoenen-betalen-voor-19-jarige-linksback/

Als het aan Club Brugge ligt, speelt Bjorn Meijer met ingang van volgend seizoen in België. Meijer staat nu nog onder contract bij het Nederlandse FC Groningen, maar volgens verschillende media heeft Blauw-Zwart afgelopen weekeinde een bod gedaan op de linksback.

Volgens onder meer Het Nieuwsblad is Club Brugge bereid om diep in de buidel te tasten voor de komst van Meijer. Precieze bedragen worden niet genoemd, maar het is duidelijk dat het vertrek van Meijer FC Groningen de nodige miljoenen moet opleveren. De 19-jarige linksback maakt dit seizoen veel indruk bij de middenmoter uit de Eredivisie.

Hoewel Meijer afgelopen zomer pas definitief de stap maakte naar de hoofdmacht van FC Groningen, debuteerde hij al in het vorige seizoen. Dit seizoen kwam hij al twintig keer in actie. Meijer begon het seizoen nog als reservespeler, maar knokte zich in de slotfase van de eerste seizoenshelft in de basis. Sindsdien is hij niet meer uit het elftal weg te denken.

Zijn ontwikkeling blijft dus niet onopgemerkt. Club Brugge is slechts één van de geïnteresseerde ploegen. Volgens Het Nieuwsblad geniet Meijer namelijk ook belangstelling uit de Premier League, de Serie A en de Eredivisie. FC Groningen aast naar verluidt op een transfersom van zo'n vijf miljoen euro. Voor Club schijt dat echter 'een brug te ver' te zijn.

Desondanks is een transfer van Meijer naar de regerend landskampioen van België niet uitgesloten. Meijer heeft bij FC Groningen nog een contract tot medio 2023. Dit betekent dat hij of moet gaan verlengen óf deze zomer een stap moet gaan maken. FC Groningen is naar verluidt niet van plan om hem een nieuw contract aan te bieden, dus lijkt een zomers vertrek het beste voor alle partijen.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand