'Club wilde Deila eerder ontslaan: 8 oktober was de druppel'

Ronny Deila
Ronny Deila Foto: © Pro Shots

Ronny Deila werd aangetrokken als coach van Club Brugge, na zijn tijd bij Standard, die zowel vriend als vijand beroerde. De Noor slaagde erin om veel vuur en passie in het elftal van de Rouches te brengen, iets wat precies was wat blauwzwart nodig had, alleen faalde dit en hoopte Club Brugge hem al eerder eruit te gooien.

Volgens HUMO zou Club Brugge Karel Geraerts hebben benaderd, daags voordat hij tekende bij Schalke 04 in de Duitse Tweede Bundesliga op 9 oktober, om te zien of hij geïnteresseerd was om terug te keren naar Jan Breydel. 8 oktober verloor Club op bezoek bij Standard en dat leek de druppel.

De benaderde trainer zelf ontkent echter dat er contact is geweest. “Daar weet ik niets van”, zegt Geraerts in een interview met het tijdschrift.

Hij voegt er enkel aan toe dat hij na de play-offs van vorig seizoen met Club Brugge was en verwijst naar de vele geruchten die de ronde deden. In volle titelstrijd zei Paul Gheysens zelfs dat Geraerts al getekend had voor Club Brugge. “Hij heeft gelogen, hè. Als het waar was geweest, had ik nu in Brugge gezeten”, voegt Geraerts er fijntjes aan toe.

Lees meer:
0 reacties