Club YLA begint met drie wijzigingen aan topper

Club YLA ging zaterdag met 3-1 onderuit tegen KAA Gent Ladies. Daardoor moest de ploeg van Dennis Moerman de eerste plaats afstaan aan OH Leuven Women. Club YLA krijgt echter dinsdagavond al de kans om de leidersplaats te heroveren. Dan moet de topper tegen OH Leuven Women wel een overwinning opleveren. De Brugse dames beginnen met drie nieuwe namen ten opzichte van het bezoek aan KAA Gent Ladies aan de topper in Oud-Heverlee en Leuven.

In Gent had Moerman nog een basisplaats voor Elke Geeraert, maar de keepster begint in de topper tegen OH Leuven Women op de bank. Femke Schamp verdedigt het doel. Ook Tine Schryvers krijgt een basisplaats. Schryvers is nog niet zo lang hersteld van een achillespeesblessure. In Gent begon ze nog op de bank, maar in de topper tegen OH Leuven Women heeft ze dus een basisplaats. Haar rentree in de basis gaat ten koste van Angel Kerkhove.

Daar blijft het niet bij wat betreft wijzigingen. Ook Caitlin Lievens moet genoegen nemen met een reserverol. Zij wordt vervangen door Fien Broeckaert. De Brugse dames hebben dus een overwinning nodig om weer aan de leiding te gaan in de Scooore Super League. De achterstand op OH Leuven Women bedraagt momenteel één punt. OH Leuven Women is nog ongeslagen dit seizoen, dus Club YLA is gewaarschuwd. De strijd om de eerste plaats barst los om 20.30 uur. Ze is live te zien bij Eleven Sports!

https://twitter.com/ClubYLA_/status/1458142660401631237?s=20

Lees meer: