'Comeback oude bekende: Lestienne mogelijk naar Jupiler Pro League'

Maxime Lestienne als speler van Club Brugge
Maxime Lestienne als speler van Club Brugge Foto: © Pro Shots

Het is al geruime tijd geleden dat Maxime Lestienne indruk maakte bij Club Brugge. Hij heeft ondertussen ook wedstrijden gespeeld in het shirt van Standard, PSV en Genoa.

Anderhalf jaar geleden maakte hij de overstap naar LC Sailors in Singapore. Dit seizoen heeft hij al indrukwekkende statistieken behaald met dertien doelpunten en evenveel assists in dertien wedstrijden. Het zijn mooie cijfers. Bij Het Nieuwsblad heeft hij eindelijk weer van zich laten horen na lange tijd van stilte.

Het Nieuwsblad meldde dat hij meteen sprak over een mogelijke comeback in België: "Momenteel speel ik op mijn beste niveau, net zoals destijds bij Club Brugge of PSV. Alleen ben ik nu volwassener. Mocht ik terugkeren naar België, dan vind ik daar weer mijn plaats. Mijn contract loopt over zes maanden af."

Lestienne vervolgde: "We zijn momenteel aan het onderhandelen over een contractverlenging. Ik heb contact gehad met Belgische clubs, maar ook met teams uit de MLS, Azië en het Midden-Oosten. Maar waarom zou ik niet terugkeren naar België? We hebben daar onze familie, ons huis..."

Lees meer:
0 reacties