Complimenten voor Sabbe: "Zeer toegewijd aan de kleinste details"

Kyriani Sabbe
Kyriani Sabbe Foto: © Orange Pictures

Kyriani Sabbe staat op het punt van zijn grote doorbraak bij Club Brugge in dit seizoen. Met de blessure van Tajon Buchanan krijgt hij nu de kans om zich volledig te bewijzen. Zijn manager, Niels De Jonck, kijkt er natuurlijk met veel interesse naar uit.

Sabbe had al de mogelijkheid om naar Ajax en Anderlecht te vertrekken, maar hij wees beide aanbiedingen af. "Kyriani is diep verbonden met Club," verduidelijkt De Jonck aan Het Nieuwsblad. "Hij wilde in eerste instantie hier doorbreken voordat hij zelfs maar aan een transfer dacht."

Sabbe heeft al enkele indrukwekkende prestaties geleverd bij Club. "Kyriani laat nooit zijn niveau zakken. Hij behaalt consequent een 6,5 op 10 - iets wat trainers waarderen. Ook zijn persoonlijkheid wordt gewaardeerd. Kyriani is een intelligente, kalme jongeman en een toegewijde werker. Nu is het belangrijk om die positieve lijn voort te zetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit zal lukken. Kyriani is zeer toegewijd aan zelfs de kleinste details, en dat wordt uiteindelijk beloond," sluit De Jonck af.

Lees meer:
0 reacties