VIDEO | Danjuma helpt Villareal aan overwinning: "Een lastpost"

Arnaut Danjuma heeft opnieuw indruk gemaakt in het shirt van Villarreal. De voormalig speler van Club Brugge vond tegen Valencia tweemaal het net.

"Het was alsof Danjuma de enige was die de derby serieus nam", kopte AS. De krant is dan ook diep onder de indruk. "Danjuma was de meest vraatzuchtige speler op het veld. Tot vier keer toe nam hij zijn landgenoot onder de lat bij de rivaal onder vuur. Ongehoord."

"Als Cillessen er niet was geweest, zou de score beschamend zijn geweest", vervolgt de krant. "Cillessen brak een tegenaanval van Danjuma af en zette zijn handschoen tegen een schot van zijn landgenoot. Het Tulpengevecht leek door Cillessen gewonnen te worden, maar Danjuma schoot alsnog met scherp. Maar zonder de doelman had hij een hattrick of zelfs vier goals kunnen maken."

SPORT deelt die mening. "Danjuma vernietigde een zielloos Valencia. De Nederlander was een lastpost voor de kwetsbare achterhoede die uit jonge kinderen met meer acne dan ervaring leek te bestaan. Al maakte hij de 1-0 uit een penalty die gegeven werd door iemand die nog nooit op het voetbalveld moet hebben gestaan", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 18:30
Pro League
Club Brugge -
-
Anderlecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Union Saint-Gilloise 34 51 77
2 Club Brugge 34 35 72
3 Anderlecht 34 36 64
4 Antwerp 34 17 63
5 Gent 34 26 62
Bekijk de hele stand