Daramy verruilt FC Kopenhagen officieel voor Ajax

Club Brugge kan de komst van Mohamed Daramy defintief vergeten. Eerder op de zondag meldde FC Kopenhagen al dat de vleugelspeler geen oor had naar Blauw-Zwart. De Denen hebben inmiddels een akkoord bereikt met Ajax over een transfer van Daramy.

Terwijl Club Brugge tegen Beerschot de overwinning over de streep aan het trekken was, liet Ajax weten dat het een akkoord heeft bereikt met FC Kopenhagen over de transfer van de Deense vleugelspeler. Daarmee heeft Ajax de zo gewenste nieuwe aanvaller binnen. Ook Club Brugge wilde zich (heel) graag versterken met Daramy. FC Kopenhagen meldde onlangs dat er gesprekken liepen met de Belgisch landskampioen. Volgens Deense media was Club bereid om zijn transferrecord te verbreken voor de komst van Daramy.

Daramy zelf had echter geen trek in een overstap naar Blauw-Zwart. Dat nieuws verscheen zondagmiddag op de website van FC Kopenhagen. Inmiddels bevonden de onderhandelingen tussen FC Kopenhagen en Ajax zich al in een vergevorderd stadium. De Amsterdammers betalen naar verluidt een bedrag van twaalf miljoen euro. Dat kan door bonussen nog oplopen tot dertien miljoen euro. Ook Club Brugge wilde dat bedrag neertellen. De zoektocht van Vincent Mannaert en co naar een nieuwe vleugelspeler duurt dus voort.

Club Brugge haalde met Ruben Providence weliswaar al een speler voor de flanken binnen, maar het wil voor het einde van de transfermarkt graag nog eens toeslaan.

https://twitter.com/AFCAjax/status/1429503941948153863?s=20
Lees meer: