De Ketelaere openhartig: "Niet wat ik ervan verwacht had"

Charles de Ketelaere bij AC Milan
Charles de Ketelaere bij AC Milan Foto: © Orange Pictures

Charles De Ketelaere zit momenteel in een impasse. De aanvallende middenvelder maakte de overstap van Club Brugge naar AC Milan voor een bedrag van € 35 miljoen, maar tot dusverre is het geen groot succes gebleken. De jonge Belg heeft veel kritiek ontvangen en beseft dat hij beter moet presteren voor de Italiaanse grootmacht.

"Ik ben teleurgesteld. Of negatief. Het is niet wat ik ervan verwacht had. Na een goed seizoen en die transfer - waar ik nog steeds achtersta - had ik gehoopt belangrijker te zijn. Hoe dat komt? Er is niet één reden. Het is een nieuwe omgeving, een hoger niveau en gewoon de aanpassing aan veel dingen", vertelde hij in gesprek met Het Laatste Nieuws.

De Ketelaere moet zich snel herpakken. Hij heeft al veel kansen gekregen van Stefano Pioli, die hem ondanks zijn matige prestaties niet heeft laten vallen. De voormalige Club Brugge-speler kreeg 31 keer de kans van de coach en speelde tot dusverre 1.242 minuten. Hij heeft nog niet gescoord en heeft slechts één assist op zijn naam staan. Het is dan ook niet verrassend dat er kritiek op hem is gekomen, nadat hij met veel ophef werd aangetrokken.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand