De Klokke Podcast pakt na het weekend uit met speciale gast

Door de nederlaag in de thuiswedstrijd tegen KAA Gent van afgelopen zondag is de druk op Club Brugge bijna gigantisch te noemen. Een overwinning op Charleroi is noodzakelijk. Hoe en wat de afloop ook zal zijn zondag, er valt ongetwijfeld genoeg over te bespreken. En met wie kan De Klokke Podcast dat beter doen dan met Leo Van der Elst? De oud-speler van Blauw-Zwart schuift volgende week aan voor een nieuwe aflevering.

Van der Elst speelde tussen 1984 en 1988 ruim honderd wedstrijden in het shirt van Club Brugge. In die periode werd Blauw-Zwart eenmaal landskampioen, veroverde het één keer de Beker van België én de Supercup. Tussen 2017 en 2021 was Van der Elst hoofdtrainer van Club YLA. Na afloop van het vorige seizoen verruilde hij zijn taken als hoofdtrainer in voor een andere functie binnen de damesploeg.

Na het weekend sluit hij dus aan bij de heren van De Klokke Podcast. Het eerste fluitsignaal voor het thuisduel met Charleroi moet nog klinken, maar er valt eigenlijk nu al genoeg te bespreken. Wat is nou het beste systeem voor dit Club Brugge? Waar is Owen Otasowie? En niet te vergeten: de pijnlijke uitschakeling van Club NXT in de UEFA Youth League.

Of Van der Elst zijn mening hierover gaat geven, zal na het weekend moeten blijken. Maar het belooft in ieder geval een bijzondere aflevering te worden van De Klokke Podcast.

https://twitter.com/deklokkepodcast/status/1492136233757253636?s=20&t=fQYwu72RmciNxF06UOfMog
Lees meer: