De Mil heeft keuzes te over: later deze week duidelijkheid

Rik De Mil
Rik De Mil Foto: © Orange Pictures

Rik de Mil was de afgelopen maanden de leidsman van het eerste elftal van Club Brugge. Dat deed hij niet onverdienstelijk en met het aantreden van Ronny Deila rijst de vraag: blijft De Mil verbonden aan Club Brugge?

Het lot van de coach ligt in handen van de nieuwe trainer Deilla, tekent Het Laatste Nieuws op. Na het afgelopen seizoen lag er de afspraak vanuit Club Brugge om snel om tafel te gaan met De Mil. Daarbij zou Deila een belangrijke stem hebben in het wel of niet aanblijven van de oefenmeester.

Inmiddels is volgens Het Laatste Nieuws duidelijk dat Deila heel graag zou samenwerken met De Mil als assistent bij Blauw-Zwart. Het is nu echter de vraag of De Mil erop zit te wachten om een stap terug te doen bij Club. Eerder al werd de coach genoemd als nieuwe hoofdcoach bij andere teams uit de Jupiler Pro League.

Daarnaast zouden twee andere coaches met wie hij eerder samenwerkte, Carl Hoefkens en Alfred Schreuder, hem graag meenemen wanneer zij beginnen aan een nieuwe job. De Mil lijkt in ieder geval uit genoeg opties te kunnen kiezen, verwacht wordt dat hij later deze week duidelijkheid verschaft.

Lees meer:
0 reacties