De Mil in keuzestress: "De recordaankoop of de jonge speler"

Rik de Mil
Rik de Mil Foto: © Pro Shots

Club Brugge heeft in de play-offs alleen nog maar de eer om voor te spelen. Bovendien heeft trainer Rik De Mil te maken met een groot aantal geblesseerde spelers. "Het is inderdaad dun gezaaid voorin, maar we zullen het moeten doen met de fitte spelers die we hebben", verklaart hij.

Tajon Buchanan, Andreas Skov Olsen, Kamal Sowah, and Ferran Jutgla. Het aantal geblesseerde aanvallers bij Club Brugge blijft groeien. "Voor mij voelt het niet als een strijd om te overleven tot het einde", probeerde Rik De Mil optimistisch te blijven.

"Ja, het is waar dat we momenteel een beperkte keuze hebben voorin. Maar Romeo Vermant heeft de afgelopen weken goed gepresteerd en is goed ingevallen. Bovendien was Roman Yaremchuk scherp tijdens de trainingen", verklaarde Rik De Mil.

"Hij heeft de afgelopen weken ernstig ziek geweest en heeft een lange weg afgelegd om terug te komen. Dit is pas zijn eerste volledige trainingsweek. We zullen het moeten doen met de fitte spelers en we verstoppen ons niet achter de lijst van geblesseerden", voegde hij eraan toe. "We moeten nog afwachten wie er in de spits zal staan: de recordaankoop of de jonge speler", aldus de hoofdtrainer in gesprek met Sporza.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Genk 34 41 75
2 Union Saint-Gilloise 34 29 75
3 Antwerp 34 33 72
4 Club Brugge 34 25 59
5 Gent 34 26 56
6 Standard Liège 34 13 55
7 Westerlo 34 8 51
Bekijk de hele stand