De Mos: "Zou het kampioenschap kunnen kosten bij Club Brugge"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

Alfred Schreuder staat volop in de belangstelling van Ajax. Naast een trainer zoekt Ajax ook een technisch directeur, maar over beide is nog niks naar buiten gebracht. In de Twee Viertje podcast wordt dit besproken met onder meer Aad de Mos.

De Mos vindt het niet heel gek dat er nog niks naar buiten is gekomen over een overstap van Schreuder. "Ik denk dat beide technisch directeur en hoofdtrainer aan elkaar verbonden zijn en dat ze wellicht Alfred Schreuder willen hebben, die is nog volop in de running bij Club Brugge om het kampioenschap binnen te halen."

"Ik denk dat hij vanuit zijn positie gezegd heeft: alsjeblieft, breng nog niks naar buiten. Op het moment dat het naar buiten komt dat ik naar Ajax ga zou dat het kampioenschap kunnen kosten bij Club Brugge", denkt De Mos die vindt dat Schreuder het goed doet in Brugge.

"Ja, ik denk ook dat hij visie heeft, hij heeft goed werk geleverd bij Club Brugge waar het niet crescendo liep, de spelers waren uitgekeken op de trainer Clement, het was niet makkelijk om in die periode in te stappen, ze stonden heel veel punten achter op Union en ze hebben door die schitterende overwinning van afgelopen zondag, twee-nul in de play-offs, nu staan ze gelijk. De Nederlander denkt dat de thuiswedstrijd tegen Union cruciaal is. "Woensdag wordt moneytime. Verliezen betekent dat Union weer kampioenskansen heeft, als Club Brugge wint dan zijn ze bijna kampioen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 18:30
Pro League
Club Brugge -
-
Anderlecht -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Union Saint-Gilloise 34 51 77
2 Club Brugge 34 35 72
3 Anderlecht 34 36 64
4 Antwerp 34 17 63
5 Gent 34 26 62
Bekijk de hele stand