Defour: "Club wil snel te scoren om daarna de controle te behouden"

Steven Defour met arbiter Bert Put
Steven Defour met arbiter Bert Put Foto: © Pro Shots

Na een strafschoppenserie verloor KV Mechelen de Supercup tegen Antwerp, en nu staan ze dit weekend alweer voor een nieuwe uitdaging. Ze gaan namelijk op bezoek bij Club Brugge, maar ze hebben wel goed nieuws gekregen.

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Club Brugge had Steven Defour goed nieuws te delen. Hij kan namelijk rekenen op de terugkeer van twee van zijn sterkhouders. Beiden moesten afgelopen weekend verstek laten gaan tegen Antwerp, maar zijn nu weer beschikbaar voor de wedstrijd.

Gedurende de hele week hebben Geoffry Hairemans en Sandy Walsh volledig kunnen trainen. Daarom zijn ze nu ook opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Club Brugge. Het wordt een uitdagende verplaatsing voor de Mechelaars, vooral omdat Club Brugge een soepele overwinning behaalde in de voorrondes van de Conference League tegen Aarhus.

Defour is zich bewust van de uitdaging en zegt: "Ik denk dat ze vanaf het begin hoge druk zullen uitoefenen, dus de eerste twintig minuten zijn erg belangrijk. Club heeft de neiging om snel te scoren om daarna de controle te behouden. We moeten een tegenzet bedenken en een sterk tactisch plan hebben om hiermee om te gaan", aldus Defour in gesprek met Gazet van Antwerpen.

Lees meer:
0 reacties